Свържи се с Психолог Онлайн:


Център за холистично консултиране "Алегра" и психолог Павел Тодоров предлагат онлайн консултиране по имейл, Скайп, както и по телефон. За контакти:
Имейл: info(а)alegra(точка)bg
Тел.: 0894 66 44 32
Сайт: alegra.bg


Психолог - Цена

Консултация с психолог цена
Какви са цените на психолозите?
Цената за консултация с психолог обикновено се формира на базата на времето, за което се провежда терапията. Обикновено цената е около 50лв. на час, но при по-продължителна терапия или желание за постоянна консултация, психолозите често правят отстъпки.

Психолозите са хора, които работят на свободна практика, а практиката им е вид бизнес. Те изкарват пари, като вършат услуга за вас. Само че, вие не им плащате на базата на свършена услуга(освобождаване от даден проблем), а на време, прекарано с тях. Бъдете внимателни да не би психологът да ви задържа ненужно или да протака терапията прекалено дълго. Някои психоаналитици със съмнителна репутация се възползват от хората и вместо да им помогнат за няколко сесии, ги карат да идват по няколко пъти седмично за месеци, само за да им вземат парите и често да не успеят да им помогнат с нищо. 
В много от случаите се усеща подобрение още след първата-втората консултации, ако го няма - може да смените психолога

Цената за консултация не е ниска, на фона на доходите на средностатистическия българин. Но ако разредите сесиите на малко по-дълъг период от време, вероятно бюджетът ви ще поеме разходите по-лесно. Ако пък психологът ви установи, че ще ви трябват около 10 сесии, може да ви предложи отстъпка. Важно е да сте със съзнанието, че тези пари не отиват на вятъра, а напротив - ще ви помогнат после да изкарвате повече пари, защото като веднъж се освободите от проблема си, ще станете много по-продуктивни, с каквото и да се занимавате. 

Цената за психолог обикновено е за час, някои от тях следят точно часовника и я прекъсват, когато времето изтече. Психологът, който представяме тук предлага на цена от 50лв. консултация с продължителност 40-60 минути, но ако е нужно по-дълго време, ще ви ги осигури безплатно и без никакъв проблем - такава е философията на работата му, особено важна за такъв тип професия.


Онлайн Психолог